BELÉPTETŐRENDSZER:

személyazonosító és őrjárat ellenőrző rendszerek, közelítőkártyás vagy számkódos beléptetés, munkaidő nyilvántartás, rendszámfelismerés, kapu- és sorompómozgatás.

HANGOSÍTÁS:

tájékoztató, figyelemfelhívó, informatív és vészjelző üzenetek továbbítása, továbbá az épületben tartózkodók számára kulturált, környezethez illő diszkrét háttérzene lehetőségének biztosítása.

INFORMATIKA:

a strukturált hálózat feladata a számítógép hálózat megvalósítása, telefonhálózat biztosítása.

NŐVÉRHÍVÓ:

egészségügyi intézményekben a betegek jelzéssel értesítik a nővéreket a gyors segítségnyújtás érdekében.

BEHATOLÁSJELZŐ:

feladata az illetéktelen behatolás érzékelése a védett objektumban, helyszíni riasztás megjelenítése, távjelzés indítása.

SEGÉLYHÍVÓ:

minimálisra csökkenteni annak az esélyét, hogy a helyiségekben esetleg fellépő rosszullét során a mozgássérült személy ne kapjon időben segítséget.

TŰZJELZŐ:

tervek készítése, engedélyeztetése, szakhatósági engedélyek beszerzése, üzemeltetés, rendszeres karbantartás.

VIDEÓMEGFIGYELŐ:

digitális képrögzítő rendszerek, beltéri-, kültéri kamerák, forgatható, éjjel-látó kivitelben is; rögzítés számítógépre (kép és hang), hálózati és internetes betekintési lehetőség.

TÁVFELÜGYELET:

rendszereink alkalmasak arra, hogy 24 órás működésű diszpécserszolgálatokban felügyeljék. Ez megvalósulhat vezetékes vagy mobil-telefonon keresztül, korszerű GPRS átjelzéssel. A diszpécser riasztás esetén a megadott személyeket értesíti, de lehetőség van a biztonsági őrökből álló járőrszolgálat indítására is.